°

Κωνσταντινούπολη



Πληροφορίες ταξιδίου

Για διαμονή μέχρι 90 ημέρες δεν χρειάζεται βίζα.

Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει επαρκείς λευκές σελίδες και να ισχύει μέχρι και 90 μέρες μετά το ταξίδι.

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ενήλικες:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο για πολίτες της Ε.Ε.
  • Διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες της Τουρκίας και ζώνης Schengen

Για ανήλικους:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ
  • Ανήλικος που ταξιδεύει ασυνόδευτος, συνοδεύεται μόνο από τον έναν κηδεμόνα ή ταξιδεύει με ενήλικο που δεν είναι ο νόμιμος κηδεμόνας του, για να του επιτραπεί το ταξίδι θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον έναν ή τους δυο νόμιμους κηδεμόνες του.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:
  • Πρεσβεία Τουρκίας - Αθήνα, Βασιλέως Παύλου 22, Ψυχικό: +30 210 6714828
  • Πρεσβεία Τουρκίας - Αθήνα, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β', 11Β: +30 210 7263000
  • Προξενείο Τουρκίας - Θεσσαλονίκη, Αγ.Δημητρίου 151: +30 2310 965070, +30 2310 965084
  • Ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Τουρκίας