Ρογκοζίν



Πληροφορίες ταξιδίου

Για διαμονή μέχρι 90 ημέρες δεν χρειάζεται βίζα.
Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει επαρκείς λευκές σελίδες και να ισχύει μέχρι και 90 μέρες μετά το ταξίδι.


Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ενήλικες:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο για πολίτες της Ε.Ε.
  • Διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες Αλβανίας και ζώνης Schengen

Για ανήλικους:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ
  • Ανήλικος που ταξιδεύει ασυνόδευτος, συνοδεύεται μόνο από τον έναν κηδεμόνα ή ταξιδεύει με ενήλικο που δεν είναι ο νόμιμος κηδεμόνας του, για να του επιτραπεί το ταξίδι θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον έναν ή τους δυο νόμιμους κηδεμόνες του.
  • Παιδιά  χωρίς διαβατήριο θα πρέπει να έχουν εκδώσει από την Αλβανική Πρεσβεία/Προξενείο «Άδεια Εξόδου ή Laisse Passe»

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε:

  • Την ιστοσελίδα της Αλβανικής Πρεσβείας εδώ
  • Πρεσβεία Αλβανίας - Αθήνα: +30 210 6876200, +30 210 6876216, +30 2106876214
  • Προξενείο Αλβανίας - Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 43: +30 2310 257 598
  • Ή απευθυνθείτε στην πρεσβεία της χώρας σας