-1°

Ρέγκενσμπουργκ



Πληροφορίες ταξιδίου

Για διαμονή μέχρι 90 ημέρες δεν χρειάζεται βίζα.

Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει επαρκείς λευκές σελίδες και να ισχύει μέχρι και 90 μέρες μετά το ταξίδι.

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ενήλικες:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες της Ε.Ε.
  • Διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες εντός ζώνης Schengen

Για ανήλικους:

  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ
  • Ανήλικος που ταξιδεύει ασυνόδευτος, συνοδεύεται μόνο από τον έναν κηδεμόνα ή ταξιδεύει με ενήλικο που δεν είναι ο νόμιμος κηδεμόνας του, για να του επιτραπεί το ταξίδι θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον έναν ή τους δυο νόμιμους κηδεμόνες του.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε:

  • Την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ
  • Πρεσβεία Γερμανίας – Αθήνα, Καραολή και Δημητρίου 3, Κολωνάκι: +30 210728511, +30 2107285335
  • Προξενείο Γερμανίας – Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 3: +30 2310251120
  • Ή απευθυνθείτε στην πρεσβεία της χώρας σας.