Ρούσε



Πληροφορίες ταξιδίου

Για παραμονή έως 90 ημέρες δεν χρειάζεται βίζα.

Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει επαρκείς λευκές σελίδες και να ισχύει μέχρι και 90 μέρες μετά το ταξίδι.

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ενήλικες:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο για πολίτες της Ε.Ε.
  • Διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες εντός ζώνης Schengen

Για ανήλικους:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ
  • Ανήλικος που ταξιδεύει ασυνόδευτος, συνοδεύεται μόνο από τον ένα κηδεμόνα ή ταξιδεύει με ενήλικο που δεν είναι ο νόμιμος κηδεμόνας του, για να του επιτραπεί το ταξίδι θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον έναν ή τους δυο νόμιμους κηδεμόνες του.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε:

  • Την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ
  • Πρεσβεία Βουλγαρίας – Αθήνα, Στρ. Καλάρη 33Α - Ψυχικό: +30 210 6748106, +30 210 6748107
  • Προξενείο Βουλγαρίας- Θεσσαλονίκη, Νικολάου Μάνου 12 & Άββοτ Εδμόνδου 1: +30 2310829210
  • Ή απευθυνθείτε στην πρεσβεία της  χώρας σας