°

Σκόπια



Πληροφορίες ταξιδίου

Για διαμονή μέχρι 90 ημέρες δεν χρειάζεται βίζα.

Το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει επαρκείς λευκές σελίδες και να ισχύει μέχρι και 90 μέρες μετά το ταξίδι.

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ενήλικες:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο για πολίτες της Ε.Ε.
  • Διαβατήριο σε ισχύ για πολίτες Π.Γ.Δ.Μ. και ζώνης Schengen

Για ανήλικους:

  • Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ
  • Ανήλικος που ταξιδεύει ασυνόδευτος, συνοδεύεται μόνο από τον έναν κηδεμόνα ή ταξιδεύει με ενήλικο που δεν είναι ο νόμιμος κηδεμόνας του, για να του επιτραπεί το ταξίδι θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον έναν ή τους δυο νόμιμους κηδεμόνες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

  • Πρεσβεία Π.Γ.Δ.Μ. - Αθήνα, Παπαδιαμάντη 4, Νέο Ψυχικό: +30 2106749585, +30 2106749585
  • Προξενείο Π.Γ.Δ.Μ. - Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 43: +30 2310 277 347
  • Ή να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της χώρας σας